Fotostudio Renee

Een moment vastleggen voor altijd

Ook voor portret en familie fotografie kun je bij foto Renée terecht. Wil je een mooie collectie foto’s van/voor jezelf, van je gezin of je familie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Hieronder kun je lezen hoe ik werk. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via het contactformulier

De beste plek voor de fotoshoot is in mijn eigen studio. Daar kan ik variëren met verschillende achtergronden. Neem vooral wat verschillende kleding setjes mee, in de studio is ruimte om je te verkleden. Bij mooi weer kunnen we ook buiten nog wat foto’s maken als je dat leuk vindt. 

Zusjes in centrum Gouda

OVERIGE FOTOGRAFIE

Familie fotografie is een van de diensten die ik lever. Daarnaast maak ik ook graag portretfoto’s en ben ik ook te boeken voor zakelijke fotografie  Dit kan zowel in mijn studio als op een mooie locatie in de buitenlucht. Bij mij kun je ook die prachtige tijd van je zwangerschap tot aan de eerste verjaardag laten vastleggen met als hoogtepunt de newborn fotoshoot. Hiervoor hoef je de deur niet uit maar kom ik gewoon bij je thuis fotograferen.

Contact

Stuur een bericht als je nog vragen hebt of iets wilt bespreken.

Afspraak

Kies een datum en tijd en maak gelijk een afspraak.